Vi har nöjda kunder och strävar efter långsiktiga relationer!

2020 påbörjades vår uppdelning av verksamheten för att göra det lättare för våra kunder att kunna kommunicera med rätt personer inom de olika verksamhetsområdena. Det innebär att stambyten för badrum samt köksrenoveringar kommer att vara Dinex Entreprenads huvudverksamhet.

Välkommen till Dinex Entreprenad

Vi är ett företag som alltid sätter dig i första rummet.

Vår affärsidé är att vi skall tillhandahålla service med hög kvalité i alla avseenden och förbli en platt och flexibel organisation där vi kan jobba med korta puckar för att lättare kunna åtgärda akuta uppdrag utav olika karaktärer. Vi utför uppdragen med kompetent personal, samt erbjuder kostnadseffektiva och kundanpassade tjänster med en hög grad av miljöanpassning.

I företaget finns en bred kunskap och vi har genomgått de kurser som krävs för de flesta typer av byggen som t.ex. snickare, heta arbeten, bas u och bas p (samordnare på byggen) och badrum (om- och tillbyggnad). Säkerhet på väg.

Vi är i dag 20 medarbetare i samtliga yrkesgrupper inom bygg och vi erbjuder helhetslösningar såväl som mindre till hela byggentreprenader.

Lyftkran vid en byggnad.

Tjänster

Dinex Entreprenad erbjuder dessa tjänster

2020 påbörjades vår uppdelning av verksamheten för att göra det lättare för våra kunder att kunna kommunicera med rätt personer inom de olika verksamhetsområdena. Det innebär att stambyten för badrum samt köksrenoveringar kommer att vara Dinex Entreprenads huvudverksamhet. I samband med detta startades ett intimare samarbete med Lennart Hedman som är en guru inom denna bransch. Lennart har arbetat som distriktschef inom PEAB/Kungsfiskaren under 5 år främst med stambyten mot Svenska bostäder. Därefter som egenföretagare i 20 år med årsavtal mot HEBA fastigheter, Familjebostäder, Svenska bostäder m.fl. och då främst med badrumsrenoveringar och stambyten. Givetvis kommer Dinex ha kvar viss byggverksamhet inom lokalanpassning och lägenhetsrenoveringar.

Våra projekt

Markarbete
Markarbete
Modern byggnad
Modernt kök
Modern byggnad
Kök modernt renoverat
Badrum modernt renoverat

Partners

Våra samarbetspartners

AB Oscar Jansson

AGB Avjämning & Frästeknik AB

O. Nybergs Måleri AB

Trexab Bygg/Sanering AB

AARSLEFF Rörteknik Aktiebolag

Råsunda Bygg AB

Diador AB

El Cures AB

SBG Projekt AB

AAA logotyp
Byggnads logotyp
Fora logotyp
Gaseller utmärkelse
ID60 logotyp

Offert

Skicka en offertförfrågan

Namn

E-post

Telefonnummer

Tjänst

Beskriv beställning

  Offert